Rewitalizacja warg sromowych oraz ich modelowanie
W naszym artykule tłumaczymy czym jest rewitalizacja warg sromowych oraz na jakie schorzenia kobiece może pomóc. Jeśli interesuje Cie owa tematyka, zapraszamy do lektury.
2019-07-15, 13:33

Modelowanie warg sromowych u kobiet

Kobiety aktywne, w wieku rozrodczym, okołomenopauzalnym i menopauzalnym czy też kobiety stosujące leki takie jak  izotretynoiny, leki antydepresyjne czy też przeciwpsychotyczne narażone są na wiele schorzeń natury kobiecej takie jak suchość pochwy i sromu, atrofia warg sromowych, częściowy lub całkowity zanik warg sromowych. Jak w odniesieniu do owych schorzeń ma się rewitalizacja warg sromowych lub ich modelowanie?

Rewitalizacja warg sromowych w No Age Clinic

W klinice No Age Clinic przeprowadzane są zabiegi z wykorzystaniem  stworzonego przy współpracy biotechnologów i lekarzy ginekologów preparatu Desirial®. Firma Vivacy stworzyła wypełniacz, który wykorzystywany jest przy zabiegu rewitalizacji warg sromowych, zwiększenia objętości warg sromowych czy ich modelowaniu a także przy odtworzeniu dwóch, regularnych warg sromowych większych o jednakowej wielkości,objętości. Co zapewni Ci wykonanie owego zabiegu, który w praktyce trwa 20 minut? Zdecydowany wzrost estetyki narządów intymnych, ustąpienie bólu czy świądu oraz lepsze nawilżenie okolic intymnych. Chcesz wiedzieć jak przebiega zabieg, ile kosztuje oraz jakie są przeciwwskazania? Wszelkie informacje znajdziesz na oficjalnej stronie No Age Clinic.

No Age Clinic